2008-07-05 : Bruce Springsteen på Ullevi 4/7

Är nu precis hemkommen från Göteborg där vi såg Bruce Springsteen & E Street Band spela på Ullevi igår kväll.
Vi (jag, Mats och Rickard) bilade ned till Göteborg och mötte upp Anders, som åkt motorcykel ned, på Scandic Crown. Efter incheckning gick vi iväg ut på stan och fick plats på Hard Rock Cafes uteservering på Kungsportsavenyen där vi tillbringade eftermiddagen och kvällen fram till ca kl 19.
Vi lyckades faktiskt fastna på bild som en av GP's fotografer knäppte på HRC. Man kan hitta oss mitt i bilden längst bort mot ytterkanten av uteserveringen. Inte tydligt, men man ser huvuden på oss alla om man vet vad man ska leta efter.
Därifrån gick vi via hotellet vidare till Ullevi i lagom god tid för att kunna ta oss relativt långt fram. Spelningen började rätt exakt vid utsatt tid (kl 21) och höll på i drygt 2 timmar och 50 minuter. Bra fart och riktigt kul att ha varit med där.
Idag sov vi ut ordentligt och åt en stadig frukost vid 10-tiden. Utcheckning och därefter hemfärd för oss i bilen medans Anders åkte iväg på sin planerade motorcykelsemester.
Även resan hem flöt på bra och vi slapp regn även om det vid ett par tillfällen kom några droppar så blev det inte riktig regn av det ändå.
Bilen (A8:n) har fungerat bra och var bekväm.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Start