2006-12-03 : December redan

Tiden går och julen närmar sig.
Det var ett tag sedan jag orkade skriva något här så det är väl dags att försöka sammanfatta händelserna.

16-26:e november var det åter dags för Stockholm Filmfestival. Det var länge sedan sist jag tog mig tid att se några festivalfilmer alls och då jag har en massa semesterdagar liggandes så passade jag på att ta semester hela festivaltiden.
Det blev 17 långfilmer för min del och jag kan rekommendera "Them" (fransk skräck), "Clerks II" (Kevin Smiths härliga humor fortsätter) och "A Scanner Darkly" (tecknad Sci-Fi efter Dicks roman med samma namn). Alla dessa kommer att ha premiär innom en snar framtid.

I fredags såg vi nya Bond-filmen "Casino Royale" med Lennart & Ingela. Fartfylld action och bra underhållning helt i min smak.

Igår var första lördagen i månaden och jag var förbi Stortorget och julmarknaden där. Blev en del gott inhandlat. Trots det disiga och varma vädret så börjar julkännslan infinna sig.
Efteråt var det meningen att vi skulle äta på Harry B James, men vi blev bortjagade från andra bordet för att det var "reserverat" och det visades inget intresse alls att ordna ett annat bord åt oss. Så vi gick vidare till T.G.I.Fridays's för att äta och dricka gott. Tur att man inte behöver lida av dålig service när restaurangutbudet ändå är så pass stort i Stockholm.

Såja, nu är det bara dags för mig att avsluta passet här på jobbet och gå hem och fira advent med lite julpyntning.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Hej Aki!
Kul att du gillade 007-filmen. Jag såg den förra vecka o tyckte den var riktigt bra. Saknar inte alls alla tekniska prylar i filmen. Ren o rå högklassig action!
Glada hälsningar /MatsM

23:42

 
Blogger Aki skrev...

Jag saknade inte tekniska prylar (eller Q) heller. Det fanns häftiga bilar och en del roliga prylar ändå. För mycket teknikfokusering har en tendens att få filmen att trampa vattens tills handlingen fortsätter.
Grymt hård varuplacering av Sony. Mobiler från SonyEricsson, VAIO laptops, monitorer & TVn och digitalkameror.

00:41

 

Skicka en kommentar

<< Start